Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 19 januari 2013

Schouderwarmer

Ans breide voor Miriam deze schitterende schouderwarmer:

Ze hield 'm prompt de hele avond aan! (Dank je wel Ans, namens Miriam!)


Je kunt het gratis patroon vinden bij Scheepjeswol, waar het patroon "patroon van de maand"is. Dus voor zolang het duurt! Je kunt het patroon bewaren door het te kopiëren en te plakken in een Word-documentje. Je kunt het patroon ook terugvinden in de breiboeken van Scheepjeswol.
5 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig! Dank je wel voor de tip. Ik blijf het mooi vinden, die kabelpatronen.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere schouderwarmer.. kan me voorstellen dat je dochter er in weg kroop. Met dit koude weer kun je zoiets wel gebruiken. Kabels breien vind ik lekker interessant om te doen.
  Fijn weekend - misschien even op de schaats?? - ik niet hoor. Tot een volgende keer. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dezelfde een jaar of drie geleden gebreid stond toen ook in een breiboek van Scheepjes.
  Die schouderwarmer gaat in mei naar Hongarije!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow.. zowel schouderwarmer als meisje :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...