Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 26 januari 2013

Alvast een beetje lente...

Terwijl hier vanmorgen Koning Winter nog heel hard zijn best doet, krijg ik soms ook wel een heel klein beetje zin in de komende lente. Dit cadeautje kreeg ik deze week:
Hier wordt je toch vrolijk van? Neem een mooi kleurtje fijn haakgaren, een jampotje en een paar kleine voorjaarsbolletjes. Google eens op "crochet borders" voor een mooi randje en ga aan de slag!

lots of patterns for flowers, edgings and squares...
(klik hier voor een vergroting)


Maar vandaag is Koning Winter nog de baas! Niet voor te stellen dat dit morgen allemaal wegsmelt...en er regen voor terugkomt.3 opmerkingen:

 1. wat een gezellig potje is dat.
  zo leuk gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ....heerlijk dat beetje voorjaar! wat mij betreft mag de lente beginnen;)
  groetjes,Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Piękny pomysł z słoikiem!!! Serdecznie pozdrawiam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...