Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 14 januari 2013

Arne en Carlos

Na het succes van de Kerstballen, paaseieren en poppen, brengen Arne en Carlos dit jaar een nieuw boek uit (dit is de Noorse variant - het origineel)


In het Nederlands wordt het zoiets als:  "Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten" De voorkant van dit boek ziet er in elk geval erg vrolijk uit! Van hun Facebook-pagina:

Dear Friends,

A new book from Arne&Carlos will be released this year!

The original title, in Norwegian, will be: HÅNDARBEID FRA HAGEN, which in English translates to: CRAFTS FROM THE GARDEN. 

The book will be released in Norway on February 20th. It will also be released in Denmark, Finland, Iceland, Holland, France, The UK and the USA this year.

Op het blog van Hej Tjorven kun je nog meer plaatjes uit het boek zien en een link om het boek door te bladeren. Daarin zie je dat ze niet alleen de bloemetjes buiten breien, maar ook haken en borduren. Dit ziet er echt leuk uit! Bedankt Willy, voor de link!

En verder: het sneeuwt hier! Yes! :-)

7 opmerkingen:

 1. ik ben erg benieuwd wat voor moois er in dit boek weer staat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. *droom* en als hun boek in Nederland uitgebracht is komen Arne & Csrlos bij jou een workshop geven... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo op het 1e gezicht lijkt het op een gehaakt sprei of is het toch met de breipennen gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vroeg ik me ook af is het niet gehaakt??? Zag hun aankondiging al op Facebook. Ik vind het sprei geweldig al die kleuren. MOOI!!!!!

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Komt dat goed uit!
  Ik ga in februari naar Noorwegen. Ik zal het zeker gaan bekijken.
  Leuk!
  Maar goed Noorse boeken zijn ruim twee keer zo duur als Nederlandse.
  Dus dat wordt alleen kijken.
  Groet,
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het helemaal geweldig. Heb net bij Willy (Hej Tjorven) al het een en ander bekeken. Hij staat al op mijn verlanglijstje :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeanet, ik heb er nog een linkje bij waar je het boek al in kunt kijken. Ik vind de Nederlandse titel een beetje verwarrend, want er staan ook haak en borduurpatronen in.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...