Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 21 januari 2013

Restjes

Als je al een poosje aan het breien bent, heb je soms heel wat restjes over. Deze kol werd gemaakt met restjes sokkengaren.


Deze prachtige en warme kol vind je terug bij ...shades of lynx... 


Vooral de combinatie van brede en smalle strepen vind ik erg mooi! De sjaal is gebreid met rondbreinaald (korte) 3½ en 100 steken opgezet. Je breit een tube, alleen recht breien en stoppen wanneer je het genoeg vindt! Kijk op het blog voor alle details.

7 opmerkingen:

 1. Dus dat is lekker doorbreien zonder te hoeven tellen... fijn tijdens tv kijken of kletsen! Dan hoef je niet zo vaak weer uit te halen;)
  Ziet er leuk uit met al die streepjes.. het hoeft natuurlijk niet altijd helemaal superdoordacht!

  groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! Lekker simpel breien!
  Ik heb nog een paar bollen leuke wil liggen die daar prima geschikt voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke sjaal, heel eenvoudig en toch mooi! En wat het beste eraan is dat we al onze restjes sokkenwol kunnen opgebruiken en daar heb ik ook al wel wat van verzameld...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie sjaal! De kleuren passen prachtig bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...