Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 17 januari 2013

Handschoenen

Tjonge, wat is het toch koud! Ik geloof dat we vandaag op het koudste plekje van Nederland zitten en dat is wel bijzonder in Zeeland. Het was een hele dag mistig en nevelig en dat levert nu hele mooie plaatjes op met elk takje afgezet met rijp!

Handschoenen kun je nu wel goed gebruiken, dit zijn hele mooie!


Je vindt het gratis patroon op Ravelry, in het Engels, maar met een hele duidelijke teltekening erbij. 


Je kan de patronen natuurlijk ook gebruiken voor een sjaal !


Begin je liever met iets makkelijkers? Bij Betsy kun je een prima basipatroon vinden van Vingerloze handschoenen. Je kunt ook hierbij kiezen voor een effen kleur, maar een gekleurd sokkengaren is ook mooi!

9 opmerkingen:

 1. Dat zijn geloof ik de mooiste handschoenen die ik ooit gezien heb! Prachtige kleuren en dan zo'n mooi zeepaardje ingebreid! Wow!! Weer iets om te bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, ik heb ze nu aan, die 2 verschillende :-D. De enige oplossing is ze tegelijk te breien.

   Verwijderen
 2. Mijn vriendin Rikke is helemaal idolaat van zeepaardjes.. ik ga haar dit dan ook meteen doormailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig patroon met die zeepaardjes. Leuk om mijn patroon hier bij te zien staan. Ik ben alweer met een volgend paar bezig...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik zoiets zie kan ik alleen maar denken 'Ik wil ook zo kunnen breien!' Moet maar eens gaan oefenen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, ik vind dit hele mooie geweldige wanten. helaas ben ik zelf niet in staat om dit te breien. is er iemand die zo soort wanten voor mij wilt breien. hier kan je contact met me opnemen https://www.facebook.com/tanika.art liefs Tanika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben helemaal verzot op zeepaardjes dus deze gaan het helemaal worden voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...