Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 januari 2013

Warme voeten

Hier is het nog wel weer voor! Heerlijk warme gehaakte sloffen....


Je vindt de beschrijving o.a. terug bij Karin aan de Haak. Je kunt elke granny kiezen die je wilt, maar hoe dichter de Granny, hoe warmer de sloffen!

Ook Jellina maakte deze sloffen:

Picture

en ook bij the Purl Bee vind je ze terug!
(waar je een engelse beschrijving vindt, maar ook heel veel foto's!!)



Ook Joke maakte ze, klik hier!


6 opmerkingen:

  1. Ik vind ze altijd zo leuk als ik ze tegenkom,maar helaas niet voor mij weggelegd met een hond en kat in huis....zou binnen de kortste keren vol haren zitten denk,ondanks het dagelijkse stofzuigen:-(Voor op de trap zou ik ze ook eng vinden.....maar dat zal wel komen omdat ik al een keer met een paar sokken de trap af ben geroetst in het verleden,ha,ha....haastige spoed is zelden goed zeggen ze dan!;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Riek bij ons in het Handwerkcafe heeft ze ook gehaakt, echt superleuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. JA Hele leuke sloffen! Heb ik ook een keer gemaakt in 2011 OP mijn blog laat ik zien hoe ik het heb gemaakt! Misschien een tip http://lindevrouwsweb.blogspot.nl/2011/06/gehaakte-sloffen_05.html
    groetjes JOKE

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Daar word je toch blij van, zulke leuke sloffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tip:
    Koop bij Action of Blokker zo'n anti slip matje. Knip het op maat en naai het onder de sloffen. Tegen uitglijden en ze slijten minder snel.

    BeantwoordenVerwijderen