Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 10 september 2019

Ela Olifant

Zolang ik blog - en da's héél lang - ben ik fan van de schattige patroontjes van Mary Jane's Tearoom.
Dus nu het patroon van deze schattige Olifant Ela uit is gekomen, verwijs ik graag weer door!

De patronen van Mary Jane's Tearoom zijn alleen verkrijgbaar in het Engels, maar door de begeleidende foto's (en uiteraard een beetje brei-kennis) zijn ze prima te volgen.
Het patroon is verkrijgbaar via Ravelry of Etsy. Let even op bij het bestellen: je kunt kiezen tussen een patroon dat in het rond is beschreven (sokkennaaldjes) of eentje waarbij je heen en weer moet breien en later in elkaar naaien.

Ik ben nóg meer fan 😉. Mocht iemand op Etsy een website vinden waar je tijd kan kopen, dan hou ik me van harte aanbevolen! Mijn hoofd tolt en tolt van de ideeën, plannen en wensen..... 4 opmerkingen:

 1. Schattige olifanten. Ik ben ook weg van haar patronen (door jouw eerdere berichtjes). Was het maar dat we tijd gewoon konden kopen. Dan deed die verkoper goede zaken.

  Groetjes, Margaret
  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien ze er leuk uit, die oren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverdjes, ze zijn ook prachtig gebreid zeg. Ik hou me voorlopig nog bij beesten haken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...