Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 18 februari 2019

Voor in de agenda: het 4e Zeeuwse Brei- en Haakfestival in Arnemuiden!

Af en toe heb ik de datum al gedropt, maar nu de vergunning ook binnen is - is het officieel!
Zet maar in de agenda: op zaterdag 1 juni 2019 vindt het 4e Zeeuwse Brei- en Haakfestival plaats.


1 juni is de zaterdag ná Hemelvaartsdag (mocht je het willen combineren met een heerlijk weekend in Zeeland.......). Van 11.00 - 16.00 uur kun je terecht op de Markt voor onze winkel om met véle anderen te genieten van samen handwerken en om nieuwe technieken en draadjes te ontdekken. 

Verwacht geen beurs of markt - hoewel we uiteraard ook mooie garens verkopen op die dag - maar een uit de kluiten gewassen brei- en haakclub. Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om jullie te vermaken met kleine workshopjes en leuke ontwerpers en bloggers. 
Ben je al eerder geweest? Dan hoef ik je niets uit te leggen 😉 en staat de datum wellicht al in je agenda! Kom je voor het eerst? Van harte welkom! Op dit YouTube filmpje van Annemarie krijg je een indruk.Er moet nog héél veel geregeld worden, nog veel plannen uitgevoerd. Maar de dátum staat vast!
Oh ja! Natuurlijk is de toegang weer gratis 😉. Zegt het voort, zegt het voort..... wij hebben er nu al zin in.

Alle eerdere berichten van voorgaande jaren als ook de komende berichten verzamel ik onder het label Brei- en Haakfestival


6 opmerkingen:

 1. Die datum staat al in de agenda hoor, ik zou het voor geen goud willen missen al die gezelligheid ��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukkkk, is de scheepswerf ook weer open?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, en het museum ook - beiden zeker in de middag.

   Verwijderen
 3. Ik had het ook al op de kalender staan.
  Hoop dat het dit jaar echt gaat lukken.
  Succes met alle voorbereiding.
  Groeten uit Purmerend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stond genoteerd:-)) weer heel veel zin in! De kleinschaligheid maakt het juist extra aantrekkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...