Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 23 april 2019

Silky Colour Cake

Af en toe heb ik een sneakpeek laten zien van die prachtige gekleurde bol waar Annemarie zo'n prachtige sjaal van breit voor de winkel. Maar nu heb ik zóveel mensen nieuwsgierig gemaakt met die kiekjes (ik krijg allerlei mailtjes en berichtjes) dat ik besloten heb om deze prachtige bollen alvast in de webshop te plaatsen.


De prachtige sjaal van Annemarie wordt uiteindelijk deze royale omslagdoek:



Eén zo'n kleurige taart is genoeg voor deze omslagdoek. Of deze: 


Maar haken kan uiteraard ook! 

Deze Silky Colour Cake is een verloop-bol van 2 draden. Een draad is de basiskleur (bijv. marineblauw of turkoois), de andere draad verloopt en zit vol met kleurtjes. Op een bol van 400 gram zit meer dan 1100 meter. De samenstelling is bepaald luxe te noemen: 75% merino en 25 % zijde.
Als je een bol bestelt krijg je van beide bovenstaande omslagdoeken het patroon erbij! Haken en breien op 5 - deze bol kost € 59,95.




In de webshop staan alle beschikbare kleuren. Ik moet je bekennen dat ik die nog niet állemaal op voorraad/in de winkel heb. Bestel je vóór zondag 28 april, dan is zo'n mooie Silky Colour Cake wel voor Moederdag bij je thuis!


En kom je naar ons Brei- en Haakfestival? Dan zijn de bollen én de sjaal in het echie te bewonderen!








8 opmerkingen:

  1. Dit is echt schitterend materiaal en heel fijn om mee te werken. Zo luxe, prachtige kleuren. Ik houd ervan! Mijn turquoise cake ligt voorlopig in mijn vitrinekastje te pronken. Eerst jouw shawl voor de winkel afmaken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar word ik zo hebberig van! Maar nog te veel voorraad!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De cakes zijn altijd een verrassing als je ermee breit of haakt. Dat show je goed met al die prachtige omslagdoeken. Heel aantrekkelijk.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Is de wol ook harig? Ik kan niet tegen mohair en angorawol.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. nee, juist helemaal niet. Het voelt eerder katoenig aan dan wol.

      Verwijderen
    2. Mooi. Laatste vraag. heb jullie ook voorbeelden van de kleuren als sjaal? Want nu moet ik kiezen. Help!

      Verwijderen
    3. Helaas heb ik nog niet van alle kleuren voorbeelden. 7 x 1150 meter is best een dingetje om uit te werken :-) Zodra ik meer afbeeldingen heb van andere kleuren laat ik ze zien

      Verwijderen