Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 25 april 2015

Zo maar

Zo maar - omdat hij zo vrolijk is! 


Ik vond deze afbeelding via Pinterest, zonder bron of patroon helaas. Maar het idee is de moeite waard om voor te experimenteren! Veel lossenboogjes in verschillende kleuren, en afgewerkt met bloemetjes.
Mooi restjes-project! En zoek je zo'n tas? Ik zag er heel veel bij Dille en Kamille! O, die wil ik echt gaan maken :-)

Ik wens jullie een fijn weekend :-)

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n vrolijke tas! Wat een leuk idee. Ben benieuwd hoe de jouwe gaat worden.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk! Ik heb een (koop)patroon gevonden, is in het Chinees hahaha. Maar dit kunnen we zelf ook wel uitvogelen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig en zo'n tas is ook super leuk...
  Ik denk dat je zo'n haakwerk zo af hebt...
  Wat een knaller van een idee.
  Fijne zondag verder nog,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel zonnige boodschappen tas.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele toffe fleurige zonnige tas!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...