Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 2 april 2015

Blaadjes

Blogde ik gisteren nog over een heel makkelijk patroon, deze sjaal vergt wel wat meer vaardigheden. Maar wel heel mooi!


De blaadjes lijken uit het breiwerk te groeien, nét lente :-)
Je kunt het patroon kopen via Ravelry. Het is een spel met kabels, kleuren en reliëf - erg mooi !


De sjaal is gebreid met nld. 4½, maar natuurlijk kun je elk garen en naalddikte nemen. Kies voor een mooie, gladde draad voor dit project.3 opmerkingen:

  1. Så very beautiful, Please share at my link up :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog zo'n mooie toffe sjaal, echt leuk met die blaadjes eraan, wel een kunstwerkje!
    Ook de nieuwe wol hieronder ziet er weer heeeeel interressant uit ;-)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...