Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 29 april 2015

Voor de baby

Weet je nog dat ik blogde over het Zachte Dekentje van Jellina? Zo'n eenvoudig patroon en iedereen is er weg van. Op Etsy vond ik een zelfde dekentje terug, maar met de garen-verdeling nét andersom!

 

Oooh, dit maakt het dekentje zo baby-achtig, zo lief! De hoofdkleur is wit, omgeven door heel veel bijkleurtjes. Een patroon van een dergelijk dekentje vind je hier terug.

In deze Etsy-shop vind je nog veel meer patroontjes voor dekentjes en kussens, superleuk. De patronen zijn te koop in het Engels. Al deze patronen zijn ook te koop via Ravelry

1 opmerking:

  1. Echt een lief dekentje en toch niet té. Leuk idee om de kleurencombinatie andersom te nemen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen