Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 29 april 2015

Voor de baby

Weet je nog dat ik blogde over het Zachte Dekentje van Jellina? Zo'n eenvoudig patroon en iedereen is er weg van. Op Etsy vond ik een zelfde dekentje terug, maar met de garen-verdeling nét andersom!

 

Oooh, dit maakt het dekentje zo baby-achtig, zo lief! De hoofdkleur is wit, omgeven door heel veel bijkleurtjes. Een patroon van een dergelijk dekentje vind je hier terug.

In deze Etsy-shop vind je nog veel meer patroontjes voor dekentjes en kussens, superleuk. De patronen zijn te koop in het Engels. Al deze patronen zijn ook te koop via Ravelry

1 opmerking:

  1. Echt een lief dekentje en toch niet té. Leuk idee om de kleurencombinatie andersom te nemen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...