Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 14 april 2015

Gedempt!

Zoooooo, nu is het dan eindelijk zo ver! De gracht is gedempt :-) We hebben weer gewoon een klein pandje aan een pleintje in plaats van een Grachtenpand. Vandaag voor de laatste keer geratel van allerlei machines, bergen grond voor de deur, nu geen grachten meer, graafmachines, bruggetjes.......!


Eeeh, 't is maar voor even hoor - want het riool moet ook nog vervangen en om een of andere manier kan dat niet tegelijkertijd of na elkaar. En wanneer dat dan staat te gebeuren, weet ook niemand. Alleen een meneer bij de Gemeente en die is ziek (blijkbaar is daar geen planning van die iedereen kan inzien??). Maar niet getreurd, voorlopig genieten we even van de ruimte!


En wees nou eerlijk, het is toch helemaal niet erg om op de stoep te genieten van dit uitzicht??? Het is zoooooo lente vandaag, de bloesem is op zijn mooist! 


Ach ja, ik weet het - elk jaar blog ik erover :-)
Het is zo mooi.....

Morgen krijgen we nog zo'n lentedag! Voor wie niet moet werken: ga lekker in de zon zitten, pak je breiwerkje erbij (voor de dekenbreisters: morgen worden de patronen van april gelanceerd!). Liever een boek in de zon? Minstens zo leuk.

En dan met zo'n mooie boekenlegger erin:

  Crochet Flower Bookmark Handmade Yellow Rose

Ik vond ze via pinterest in een Etsy-shop met nog meer van dit soort prachtige boekenleggers. Ze worden kant en klaar verkocht - geen patroon - maar met wat googlen op internet kom je wel mooie gehaakte bloemen tegen en kun je aan de slag (of het boekje 100 gehaakte bloemen), bijv bij Grietje Karwietje

  


3 opmerkingen: