Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 14 april 2015

Gedempt!

Zoooooo, nu is het dan eindelijk zo ver! De gracht is gedempt :-) We hebben weer gewoon een klein pandje aan een pleintje in plaats van een Grachtenpand. Vandaag voor de laatste keer geratel van allerlei machines, bergen grond voor de deur, nu geen grachten meer, graafmachines, bruggetjes.......!


Eeeh, 't is maar voor even hoor - want het riool moet ook nog vervangen en om een of andere manier kan dat niet tegelijkertijd of na elkaar. En wanneer dat dan staat te gebeuren, weet ook niemand. Alleen een meneer bij de Gemeente en die is ziek (blijkbaar is daar geen planning van die iedereen kan inzien??). Maar niet getreurd, voorlopig genieten we even van de ruimte!


En wees nou eerlijk, het is toch helemaal niet erg om op de stoep te genieten van dit uitzicht??? Het is zoooooo lente vandaag, de bloesem is op zijn mooist! 


Ach ja, ik weet het - elk jaar blog ik erover :-)
Het is zo mooi.....

Morgen krijgen we nog zo'n lentedag! Voor wie niet moet werken: ga lekker in de zon zitten, pak je breiwerkje erbij (voor de dekenbreisters: morgen worden de patronen van april gelanceerd!). Liever een boek in de zon? Minstens zo leuk.

En dan met zo'n mooie boekenlegger erin:

  Crochet Flower Bookmark Handmade Yellow Rose

Ik vond ze via pinterest in een Etsy-shop met nog meer van dit soort prachtige boekenleggers. Ze worden kant en klaar verkocht - geen patroon - maar met wat googlen op internet kom je wel mooie gehaakte bloemen tegen en kun je aan de slag (of het boekje 100 gehaakte bloemen), bijv bij Grietje Karwietje

  


3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...