Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 17 april 2015

Oliver Fox

Vosjes zijn ´hip´, je komt ze nogal eens tegen in ontwerpen. Met dit grappige Vosse-kussen maak je vast iemand blij!

Oliver Fox.  Knitting pattern designed by Amanda Berry for "Let's Get Crafting Knitting and Crochet" magazine, issue 52 #fluffandfuzz #knitting #knittedtoys #amandaberry

Dit patroon kun je gratis downloaden via de website Let´s Knit. Om het patroon te kunnen downloaden moet je je aanmelden-inschrijven . Helaas is dit patroon niet meer gratis, maar nog wel te koop via Ravelry. Het patroon is Engelstalig, maar met een brei/schema. Dit kussen is gebreid op nld 4½, maar je kunt je naalden aanpassen aan het garen dat je kiest.

En voor de liefhebbers maak je dan nog deze trui:

Woodland teen sweater

Deze Engelse beschrijving vind je ook bij Let´s Knit.

7 opmerkingen:

  1. Geweldig leuke ontwerpen! Bedankt weer voor de inspiratie!
    Groetjes en goed weekend!
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk ontwerp en leuk om weer te bekijken en wie weet ooit nog es maken !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, de pennen blijven niet stilliggen..... Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Breien is normaal niet zo mijn ding. Ik ben meer van het haken, maar dit vossenkussen lijkt me leuk om te maken. Daank je voor de link.

    Fijne zondag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ingeschreven en aangemeld, maar ik kan het patroon van Oliver Fox niet vinden.
    Jammer met Vos als manliefs naam en een kleinkind (met de naam Vos) op komst ......

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helaas is het patroon blijkbaar niet meer gratis, maar nog wel te koop via Ravelry, zie http://www.ravelry.com/patterns/library/fox-cushion

    BeantwoordenVerwijderen