Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 17 april 2015

Oliver Fox

Vosjes zijn ´hip´, je komt ze nogal eens tegen in ontwerpen. Met dit grappige Vosse-kussen maak je vast iemand blij!

Oliver Fox. Knitting pattern designed by Amanda Berry for "Let's Get Crafting Knitting and Crochet" magazine, issue 52 #fluffandfuzz #knitting #knittedtoys #amandaberry

Dit patroon kun je gratis downloaden via de website Let´s Knit. Om het patroon te kunnen downloaden moet je je aanmelden-inschrijven . Helaas is dit patroon niet meer gratis, maar nog wel te koop via Ravelry. Het patroon is Engelstalig, maar met een brei/schema. Dit kussen is gebreid op nld 4½, maar je kunt je naalden aanpassen aan het garen dat je kiest.

En voor de liefhebbers maak je dan nog deze trui:

Woodland teen sweater

Deze Engelse beschrijving vind je ook bij Let´s Knit.

7 opmerkingen:

 1. Geweldig leuke ontwerpen! Bedankt weer voor de inspiratie!
  Groetjes en goed weekend!
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk ontwerp en leuk om weer te bekijken en wie weet ooit nog es maken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, de pennen blijven niet stilliggen..... Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Breien is normaal niet zo mijn ding. Ik ben meer van het haken, maar dit vossenkussen lijkt me leuk om te maken. Daank je voor de link.

  Fijne zondag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ingeschreven en aangemeld, maar ik kan het patroon van Oliver Fox niet vinden.
  Jammer met Vos als manliefs naam en een kleinkind (met de naam Vos) op komst ......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas is het patroon blijkbaar niet meer gratis, maar nog wel te koop via Ravelry, zie http://www.ravelry.com/patterns/library/fox-cushion

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...