Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 24 april 2015

Zeg het met rondjes.....

Wat je met vierkantjes en rondjes kunt doen! Kijk maar eens naar dit leuke shirt dat is opgebouwd uit rondjes-in-een-vierkantje.Het is een T-shirt model, en helemaal recht (dus ook wat makkelijker aan te passen!). Ik vond het idee op Ravelry, waar je een patroon kunt downloaden. Verwacht niet een heel uitgebreide, nauwkeurige beschrijving. Neem een goed passend T-shirt als basis en meet regelmatig de lengte en de breedte. Omdat er niet met een uitgesneden halsopening wordt gewerkt (het is eigenlijk een soort boothals) is het belangrijk om deze niet te klein te nemen.

Hier is gehaakt met nld 5, maar je kunt het aanpassen aan je garen.Een heerlijk werkje voor de (mei-)vakantie, en perfect om restjes op te maken - en nieuwe te creëren!


2 opmerkingen:

  1. Leuk gehaakt t-shirt. Handig dat je zoveel tips geeft om zelf ook een geslaagd t-hirt te kunnen haken. Dank je voor de link.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Actually I don't like clothing made of granny squares - but this shirt is just adorable!
    Thanks and sunny greetings, Siret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...