Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 25 april 2015

Regenbogen in pastel

Oooooohhhhh, kijk nou eens wat er vanmorgen hier binnenkwam (totaal onverwacht op zaterdag - ik ben helemaal blij!):

Deze Regenboog-in-pastel is een eenmalige kleur, er zit 1080 meter op de bol (voor een lekker grote sjaal!), de bollen koste n€ 27,95
Er staan heel wat bollen in de winkel maar op = op!  Sorry - echt! Ze zijn helemaal op! Helaas kan ik deze kleur niet bij bestellen. Volgende week zijn er nog wel heel veel andere kleurtjes in de winkel.


11 opmerkingen:

 1. Oh jee..ik zit hier helemaal te kwijlen...wat een mooie kleuren en verloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee..ik zit hier helemaal te kwijlen...wat een mooie kleuren en verloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooooiiiii! Regenboogpastelgaren, wauw zeg. En weg dus al haha ik ben niet de enige die het zooooo mooi vind :)
  Groetjes, Wendy
  Wendy's Mhaaksels

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn voor je, dat het zo snel alweer verkocht is! Helemaal een goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleurencombinaties. Jammer dat de mooiste garens altijd zo snel zijn uitverkocht. Van deze bollen had je een veelvoud kunnen verkopen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooh jammer jammer
  heb je me net helemaal lekker gemaakt, zijn ze alweer op :(
  Helaas pindakaas. Een volgende keer (of andere kleur) beter...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig!!!!! Maar al op lees ik nu, hoe jammer :-(
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh gelukkig, ik ben te laat. Ik stond al klaar om te mailen alleen bij het zien van het plaatje. Maar ik heb nog steeds een Unicatkoopverbod ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...