Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 7 april 2015

Kindervestje van Granny Squares

O jongens, nu wordt het echt lente! De deur staat al de hele dag open, de zon schijnt, de knoppen van de bloesem staan op springen! De kauwtjes uit de buurt vliegen af en aan om in de oude schoorstenen hun nest te maken en pulken de "bekleding"van mijn - nog lege - hangbakken helemaal kapot. Het wordt heerlijk weer! Tijd om die klerenkast omver te gooien :-)


Dit lieve kindervestje past prima bij de lente. Gemaakt van Catania-katoen, gehaakt op 3,5 mm.
Het bestaat uit granny squares en granny-streepjes - leuk om te maken. Beschreven in 1 maat (104/116).

Je vindt het gratis Nederlands patroon hier.

2 opmerkingen:

  1. mmm je woont in elk geval niet in het noorden, nog grauw en grijs is het hier.
    Prachtig vestje, bedankt voor al jouw geweldige tips altijd weer, super, ik geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, wij komen vanmiddag aan de beurt met het zonnetje.....

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...