Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 3 april 2015

Vestje

Wat is het toch eigenlijk raar dat Goede Vrijdag in Nederland geen vrije dag is. We hebben we een 2e paasdag en 2e pinksterdag bedacht, maar op Goede Vrijdag werken we stug door (toch de dag waar het allemaal om draait binnen het Christendom?), raar he?
En óf er nog gewerkt wordt vandaag. De grachtengordel wordt vandaag doorgetrokken tot precies voor onze winkel. We krijgen ook een prachtig bruggetje! De winkel blijft natuurlijk gewoon bereikbaar. Ook hier binnen wordt nog even hard gewerkt. Het toeristenseizoen is duidelijk begonnen en er moeten weer tenten worden gerepareerd, kussens gemaakt. Vanmorgen kwam er nog een doosje Unicat binnen en ik probeer nog wat bollen te verwerken voor mensen die er al lang op wachten,

Wil je met de vrije paasdagen lekker aan de slag met een handwerkje, dan is dit een mooi project:


Dit leuke vest is gehaakt van Catania en je kunt het gratis patroon (NL) hier terugvinden. Beschrijving in maat XS - XL, gehaakt op nld 4mm.
5 opmerkingen:

 1. Tja, vrij met Goede Vrijdag. En waar zin. Derde pasen, derde pinksteren en derde kerstmis gebleven? Dat vind ik een hele goede (boeren)gewoonte.

  Leuk vestje trouwens...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi vestje ... nog een heel fijne Pasen 🐣🐤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel raar inderdaad. Onze dochter had gisteren wel vrij, christelijke middelbare school. zoonlief moest wel naar school, openbare school en die had geen studiedagen gepland op deze dag. Blijft raar.
  Gezegende paadagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...