Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 27 april 2015

Feestje - deel 2

Wat is Koningsdag toch een leuke dag :-)
Hier in elk geval wel, het is op een dorp toch net een soort reünie. Ik kom neven en nichten en oude bekenden tegen, iedereen is goed gehumeurd, strálend zonnetje erbij.


Lekker ouderwets - niks nieuwe stijl :-)
Fanfare, ontzettend lange optocht met versierde fietsen en karren, aubade, burgemeester himself, kinderspelen, muziekoptredens, rondje varen met een hoogaars op het kanaal, springkussens, vlaggen en veel plezier - de hele dag lang (we hebben dan ook een hele actieve Oranjevereniging)


Feestje voor jong én oud!
Tussendoor even bijkomen met een bakkie koffie en tompoes.


Vanmiddag werkte ik ook nog even in de tuin, en aan het eind van de middagstond ik zo maar een uur te genieten van een optreden op het Havenhoofd, Lekker lang buiten met mijn koppie in de zon! Ik heb er heerlijk rode wangen van gekregen. En voor iedereen die het  vandaag tóch koud heeft gekregen: als je nu begint zijn ze voor de volgende Koningsdag wel af:


De beschrijving vind je hier.
(voor Nederlandse beschrijving helemaal naar beneden scrollen)

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je een leuke Koningsdag hebt gehad. De mijne was ook gelaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zag er lekker gezellig en zonnig uit daar! Heerlijk genieten en wat een mooie sokken, helemaal in stijl.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen