Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 27 april 2015

Feestje - deel 2

Wat is Koningsdag toch een leuke dag :-)
Hier in elk geval wel, het is op een dorp toch net een soort reünie. Ik kom neven en nichten en oude bekenden tegen, iedereen is goed gehumeurd, strálend zonnetje erbij.


Lekker ouderwets - niks nieuwe stijl :-)
Fanfare, ontzettend lange optocht met versierde fietsen en karren, aubade, burgemeester himself, kinderspelen, muziekoptredens, rondje varen met een hoogaars op het kanaal, springkussens, vlaggen en veel plezier - de hele dag lang (we hebben dan ook een hele actieve Oranjevereniging)


Feestje voor jong én oud!
Tussendoor even bijkomen met een bakkie koffie en tompoes.


Vanmiddag werkte ik ook nog even in de tuin, en aan het eind van de middagstond ik zo maar een uur te genieten van een optreden op het Havenhoofd, Lekker lang buiten met mijn koppie in de zon! Ik heb er heerlijk rode wangen van gekregen. En voor iedereen die het  vandaag tóch koud heeft gekregen: als je nu begint zijn ze voor de volgende Koningsdag wel af:


De beschrijving vind je hier.
(voor Nederlandse beschrijving helemaal naar beneden scrollen)

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je een leuke Koningsdag hebt gehad. De mijne was ook gelaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zag er lekker gezellig en zonnig uit daar! Heerlijk genieten en wat een mooie sokken, helemaal in stijl.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...