Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 15 april 2015

Mee Brei Dag....

Alle 1100 mee-breisters en -breiers hebben vandaag niet alleen deel vier van het patroonabonnement in hun postvak ontvangen, dit keer zat er nog iets extra's bij de mail!

Namelijk een officiële uitnodiging voor de Mee-Brei-Middag op 16 mei in Arnemuiden!


We hopen dat heeeeel veel breisters van de Zeeuwse Deken die dag naar onze winkel in Arnemuiden komen om hun eigen deken-in-wording te showen, gezellig samen te breien en om te genieten van een heerlijke middag in het Zeeuwse land.

Om ervoor te zorgen dat een en ander organisatorisch ook goed verloopt is het voor ons wel heel belangrijk om te weten op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen. Eentje meer of minder maakt niet zoveel uit, maar... komen er 20 mensen of wellicht... 800?

Daarom vragen we je je vooraf aan te melden via zeeuwsevisserstruien@gmail.com 

De Mee-Brei-Middag duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Je kunt in- en uitlopen wanneer je maar wil ;)
Toegang is gratis; koffie, thee en wat lekkers ook.
(Een kleine vrijwillige bijdrage in 'de pot', om uit de kosten te komen, wordt op prijs gesteld!)


In Arnemuiden is die dag nog véél meer te doen! Zo zijn ook het museum van Arnemuiden en de Historische Werf Meerman geopend. Een bijzonder moment op de werf zal zijn de tewaterlating van de Boreas om 12.00 uur door de Stichting Behoud Hoogaars. Zij vieren deze dag hun 25-jarig jubileum op de werf in Arnemuiden met o.a rondvaarten, culinaire kramen, muziek en dans en nog veel meer! Wil je steeds "bij blijven" met alle berichten rondom de Zeeuwse Deken, de Zeeuwse Truien en het boek? Kijk dan regelmatig op het blog van de Zeeuwse Visserstruien. Opmerkingen en aanvullingen  over de patronen kun je daar ook terugvinden onder de kop Zeeuwse Meebreideken. En de Facebook-groep groeit ook nog steeds!
3 opmerkingen:

 1. Helaas voor mij niet mogelijk om deel te nemen. Ik wens jou en iedereen die mee komt breien een hele fijne dag toe.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi jeanet. Is het nog mogelijk om de patroontjes te kopen? Gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jacoline, natuurlijk kan dat nog - kijk maar op Tikkeltje Zeeuws
   http://www.tikkeltjezeeuws.nl/?zeeuwse-deken,159

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...