Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 13 april 2015

Lief!

Ben je op zoek naar leuke patronen voor kleintjes? Dan moet je beslist eens verder lezen. op het creatieve blog Craftkitchen vind je een heleboel leuke ideeën (niet alleen haken en breien, maar nog veel meer!).

Voor jongetjes is een lieve serie bij elkaar gezocht, met een truitje, sokjes, een grappige muts, een zacht dekentje en nog meer!

pattern-6736

pattern-6735

Je vindt nog meer afbeeldingen en alle patronen (gratis en in het Nederlands) hier.
(onderaan staat een link voor een download)

Liever voor een meisje??

pattern-6738 pattern-6739

Je vindt de link naar de download onderaan deze pagina.

Alles is gebreid van Sachenmayr Merino 120, een heerlijk zachte draad. Deze merino kan in de wasmachine worden gewassen. Liever een andere kdraad? Dan kan natuurlijk ook! Op het patroon vind je de stekenverhouding en naalddikte. Inspiratie genoeg weer voor de maandag :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten