Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 14 april 2015

Olifantje

Van Sascha is er weer een hele leuke knuffelpop verschenen! Wat een lieverd :-)

Helemaal in stijl van zijn vriendjes en vriendinnetjes. Dit olifantje is gemaakt van 2 bolletjes Stone Washed (maar ander garen kan natuurlijk ook). Het Nederlandse patroontje is bij ons te koop (alleen in combinatie met garen), maar ook via Ravelry of Etsy (los).


Het pakketje (garen en patroon) voor deze knuffel kost € 10,50 - Verzenden kost € 3,00 (bestellen kan per mail). Je vindt alle ontwerpen van Sascha hier op een rij. Mijn favoviet is toch de Pinguin, maar eigenlijk vind ik ze allemaal leuk!

Zoooo, en nu ik toch zo vroeg wakker ben, duik ik nog even de administratie in. Even cijfers bijten voor de winkel weer opengaat. Het belooft een prachtige dag te worden!


2 opmerkingen:

  1. Wat een leukerdje weer! Ik moet echt eens een patroontje van haar aanschaffen en maken voor Liene, maar een keuze maken wordt nog moeilijk!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen