Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 14 april 2015

Olifantje

Van Sascha is er weer een hele leuke knuffelpop verschenen! Wat een lieverd :-)

Helemaal in stijl van zijn vriendjes en vriendinnetjes. Dit olifantje is gemaakt van 2 bolletjes Stone Washed (maar ander garen kan natuurlijk ook). Het Nederlandse patroontje is bij ons te koop (alleen in combinatie met garen), maar ook via Ravelry of Etsy (los).


Het pakketje (garen en patroon) voor deze knuffel kost € 10,50 - Verzenden kost € 3,00 (bestellen kan per mail). Je vindt alle ontwerpen van Sascha hier op een rij. Mijn favoviet is toch de Pinguin, maar eigenlijk vind ik ze allemaal leuk!

Zoooo, en nu ik toch zo vroeg wakker ben, duik ik nog even de administratie in. Even cijfers bijten voor de winkel weer opengaat. Het belooft een prachtige dag te worden!


2 opmerkingen:

  1. Wat een leukerdje weer! Ik moet echt eens een patroontje van haar aanschaffen en maken voor Liene, maar een keuze maken wordt nog moeilijk!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...