Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


zaterdag 25 april 2015

Regenbogen in pastel

Oooooohhhhh, kijk nou eens wat er vanmorgen hier binnenkwam (totaal onverwacht op zaterdag - ik ben helemaal blij!):

Deze Regenboog-in-pastel is een eenmalige kleur, er zit 1080 meter op de bol (voor een lekker grote sjaal!), de bollen koste n€ 27,95
Er staan heel wat bollen in de winkel maar op = op!  Sorry - echt! Ze zijn helemaal op! Helaas kan ik deze kleur niet bij bestellen. Volgende week zijn er nog wel heel veel andere kleurtjes in de winkel.


11 opmerkingen:

 1. Oh jee..ik zit hier helemaal te kwijlen...wat een mooie kleuren en verloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee..ik zit hier helemaal te kwijlen...wat een mooie kleuren en verloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooooiiiii! Regenboogpastelgaren, wauw zeg. En weg dus al haha ik ben niet de enige die het zooooo mooi vind :)
  Groetjes, Wendy
  Wendy's Mhaaksels

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn voor je, dat het zo snel alweer verkocht is! Helemaal een goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleurencombinaties. Jammer dat de mooiste garens altijd zo snel zijn uitverkocht. Van deze bollen had je een veelvoud kunnen verkopen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooh jammer jammer
  heb je me net helemaal lekker gemaakt, zijn ze alweer op :(
  Helaas pindakaas. Een volgende keer (of andere kleur) beter...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig!!!!! Maar al op lees ik nu, hoe jammer :-(
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh gelukkig, ik ben te laat. Ik stond al klaar om te mailen alleen bij het zien van het plaatje. Maar ik heb nog steeds een Unicatkoopverbod ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...