Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 4 maart 2021

Van katoen

Tjonge, wat was dit toch weer heerlijk vandaag! Kwam het gisteren maar aarzelend op gang, vandaag stonden er al aardig wat bezoekjes op de lijst. En ik weet even niet wie er nu het meest genoot 😉, die blije klanten of ik. Een fysieke winkel schept zó veel meer mogelijkheden en het is gewoon wat ik het allerliefste doe: klanten op weg helpen zodat ze het perfecte bolletje vinden bij hun project. Wat kun je blij zijn met "normale" dingen.

Morgen ben ik weer een dag in het verpleeghuis. De winkel is dan niet open, na half 4 kun je wel weer bellen om iets af te spreken voor zaterdag of volgende week. Het is allemaal erg bewerkelijk maar ik ben blij dat er weer iets kán.


Ik vulde vanavond nog een paar kasten bij, lekker om weer wat op te kunnen ruimen omdat het druk was. De Stella vulde ik weer aan in de mand, Stella is een mooie mix van bamboe en polyamide , licht, zacht en  en glanzend, geschikt voor all season-projecten en zeker ook voor sokken door de sterke polyamide die er in zit. Wil je sokken breien maar wil je geen wol? Dan is dit een goed alternatief. Door zijn lange looplengte is het ook geschikt om te haken. Of maak er superzachte baby-spulletjes van!

Je vindt de Stella hier in de webshop.

Verder zorgde ik ervoor dat de sokkenwolletjes weer recht en overzichtelijk in de kast lagen. Ook kwamen de katoenen sokkenwolletjes in de webshop. Deze Regia Cotton is heerlijk zacht, voor sokken zónder wol maar ook voor sjaals, omslagdoeken of andere handwerkjes: 72% katoen / 18% polyamide / 10 elité (elastisch polyester). 100 gram - 420 meter 

Nou, ik ben best productief geweest vandaag. Het voelt errug goed! Morgen weer vroeg op, stel je voor dat ik me ga vervelen 😂! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten