Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 17 maart 2021

Twins

Er komt deze week zó veel binnen druppelen aan nieuwe leuke dingen dat het echt kiezen is waar ik eerst over ga vertellen. En bleef het maar bij vertellen, maar dan is het wel handig om ook de webshop bij te werken - en dat kost zoveel tijd. Tijd was al kostbaar, maar de laatste weken is werkelijk álles bewerkelijk en tijdrovend lijkt het wel. 


Met deze nieuwe Twins- serie sokkenwol van LangYarns wordt sokken breien nooit meer hetzelfde! Nooit geen saaie sokken meer met dit draadje 😁. De bol is zo geverfd dat er 2 identieke sokken gebreid kunnen worden uit een bol (tot maat 46). 
De kleuren zijn geïnspireerd op Afrika en kregen mooie namen als Desert, Safari en Steppe.


Het bijzondere verloop maakt dat deze wol ook prachtig is voor allerlei andere projecten! Ik zou hier ook wel een trui, omslagdoek of muts van willen breien of haken. Maar de voorraad is beperkt, het is een éénmalig assortiment. Je kunt de bollen in het echie bewonderen in de winkel en uiteraard staan ze ook in de webshop.



Morgen weer een dag, vol met nieuwe draadjes - een Muud-levering (yes!), afspraken en blije klanten. 



 





2 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren verlopen hebben ze. Geniet maar lekker van de klanten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O Jeanet, wat zijn ze mooi. Ik voel me als steeds een kindvriendelijke n een snoep- of speelgoed winkel. Maar even verstandig zijn en mn voorraad (beetje) opmaken.
    Blijf genieten én gezond. Tot gauw

    BeantwoordenVerwijderen