Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 26 juli 2016

Van HARTe welkom

Wat een dag! :-)
Volgens mij is heel hakend en breiend Nederland in Zeeland op vakantie. En heeft een ernstig te kort aan garens. Van harte welkom!! Toen ik na mijn bakkie koffie aan het werk ging wist ik niet dat ik de lunch zou moeten overslaan. Gelukkig kan ik dat goed hebben, ik heb wat reserves aan mijn lijf :-)
Ik loop dan ook hopeloos achter met het beantwoorden van mails en de bestellingen die ik vandaag wou versturen gaan morgen pas op de post.

Maar tijd om te bloggen maak ik wel even. Want dit leuke kussen is een ideaal vakantie project.
Misschien heb je garen over van de Scheepjes-CAL - of heb je een mand met restje van diverse projecten? Maak dan deze superleuke kussen, ontworpen door Jellina.

Foto

Jellina ontwierp die patroon voor Scheepjes als extra patroon voor bij de deken. Je vind het patroon op de vernieuwde website van Scheepjeswol. (Bonuspatroon).
Met de faux-breisteek wordt bedoeld: halve stokjes in het rond (!) haken en daarbij alleen in de achterste lus haken. Ook met vasten krijg je dit effect maar dan wordt het nog wat compacter.

Ik ga nu in mijn mailbox duiken, bestellingen verwerken en de puinhoop in de winkel proberen te ordenen.

4 opmerkingen:

  1. Het was weer leuk om gisteren in je winkel te zijn. Nieuwe inspiraties.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer leuk om gisteren in je winkel te zijn. Nieuwe inspiraties.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grrr.. dat gaat dus niet he, Jeanet! Tijdens het koken toch perse even naar deze leuke harten kijken.. saus overgekookt ;o)!! Dat wordt poetsen na het eten, haha, ipv haken! Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen