Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 31 januari 2014

Vrolijke pannenlappen!

Bij Handwerkjuffie vind je een tutorial van vrolijke kleurrijke pannenlappen. H'm, de kleuren doen me aan tulpen denken...... zo langzamerhand krijg ik daar wel weer zin in (hier in het Zuidwesten laat de winter nog op zich wachten, misschien slaan we 'm maar over en hoppen we zo door naar de Lente!)


De pannenlappen zijn gehaakt met een aparte techniek en zijn dubbelzijdig. Aan twee kanten mooi en dubbeldik, dat is handig!


Op het blog van Handwerkjuffie vind je de beschrijving en heel veel foto's. Zoek je andere pannenlappen? Ik heb ze allemaal verzameld onder dit label.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet, dank je wel voor je berichtje. Met de veelal zonnige dagen achter de rug had ik wellicht al een beetje het voorjaar in het hoofd. Fijne kleuren, maar ook vooral een heel leuk patroon om eens te proberen! Nogmaals dank en een fijn weekend,

    Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken deze techniek van Tanis Galik interlocking crochet. Ik heb van haar een boek met prachtige patronen. De opzet van Stephanie (Handwerkjuffie) is anders en volgens mij veel beter.
    Kreatieve groeten van Anna.

    BeantwoordenVerwijderen