Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 30 januari 2014

Tunisch Entrelac

Toen we ons Handwerkcafé onlangs hadden, zag ik al een stukje van deze geweldig mooie sjaal. Nu is hij af en mag ik linken naar Jellina, kijk eens wat voor moois ze nu weer heeft gemaakt:

Foto

Foto

Deze sjaal is gemaakt in gehaakte entrelac, op het blog van Jellina vind je een handige link naar een youtube-filmpje dat heel veel verklaart. Gewoon eens uitproberen! Jelline gebruikte deze sokkenwol, Trekking 550 - superleuke kleuren! (€ 7,25 per 100 gram/420 meter).


Liever breien? Dit garen is ook heel geschikt om entrelac te breien, kijk maar naar deze Entrelacsokken van Ans

5 opmerkingen:

 1. Goeiemorgen.
  Ha dat is leuk wakker worden!
  M'n sjaal terug zien op jouw blog
  en veel reacties op mijn blog.
  Toch blijft tie gebreid ook zooo mooi zucht......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Jeanet,
  Ik vind het zo bewonderenswaardig dat je elke dag de tijd vind om hier iets leuks te plaatsen ondanks je drukke leven.
  Er is zoveel te vinden op internet he. Nu nog de tijd vinden om ook alles te kunnen maken wat we leuk vinden.
  Ik denk zo dat heel veel mensen dat tijd probleem kennen.
  Nou ja ik wens je een fijne dag toe.
  groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleurrijk handwerk, daar vrolijkt een mens van op! Entrelac is leuk en geeft mooie resultaten, zeker met zulke mooie wol!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Der Schal ist aber schön! Und das mit den Socken muss ich auch mal machen.
  Liebe Grüße, Conni

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...