Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 17 januari 2014

Vleermuis

Mijn lijst met favorieten op Ravelry is nogal lang.... net als de lijst met Pins van Pinterest, Favorieten op Etsy, etc...
Deze staat er ook al een tijdje op!


Deze omslag doek heeft als toepasselijke naam "Fledermaus" - vleermuis.

Deze vleermuis-doek vond ik op Ravelry (Norde), en het patroon vind je (gratis) hier. (Voor wie het nog niet heeft: maak een account/naam/wachtwoord aan op Ravelry. Kost niets, levert heel veel op!
Het patroon is in Duits of Engels, maar is in feite erg eenvoudig als je het breischema ziet. De hele sjaal wordt in ribbelsteek gebreid. Het model is erg mooi, omdat hij ruim naar voren over de schouders valt - je kijrgt dus geen "prop" in je nek!


Hoewel het patroon geschikt is voor vele soorten garens, is deze versie van Unicat erg mooi!
Ik heb deze bollen nog in de winkel staan, van sommige kleuren nog maar 1 bol


Je mag mailen om te reserveren/bestellen, maar wie het eerst komt... :-)
En over 4 weken weer nieuwe voorraad!


5 opmerkingen:

 1. Erg mooi patroon maar lijkt mij moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag ik vragen hoeveel meter er op zo'n bol Unicat zit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 900 meter! € 23,95 per bol
   Precies genoeg voor een mooie grote omslagdoek.
   Groeten,
   Jeanet

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...