Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 3 januari 2014

Ballerina

Wat een schattige ballerina is dit!Deze amigurumi zal zeker in de smaak vallen bij kleine meisjes! Je kunt het patroon kopen via Ravelry of Etsy (op beide sites vind je nog meer leuke patronen van amigurumi's), de patronen zijn in het Engels.
Het patroon komt van dezelfde maakster van de Sleepy Sarah, waar ik al eerder eens over blogde! In die blogpost vind je ook de link naar het gratis (in Nederlands vertaalde) patroon van de sleepy Sarahs:4 opmerkingen:

 1. Ik zie van die onderste al helemaal een wagenhanger voor me.. ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,
  Zóóóóó schattig! Waar kan ik het patroon kopen???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukertje zeg. Jammer genoeg vindt mijn dochter zich daar toch echt te oud voor. Misschien iets voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...