Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 31 januari 2014

Vrolijke pannenlappen!

Bij Handwerkjuffie vind je een tutorial van vrolijke kleurrijke pannenlappen. H'm, de kleuren doen me aan tulpen denken...... zo langzamerhand krijg ik daar wel weer zin in (hier in het Zuidwesten laat de winter nog op zich wachten, misschien slaan we 'm maar over en hoppen we zo door naar de Lente!)


De pannenlappen zijn gehaakt met een aparte techniek en zijn dubbelzijdig. Aan twee kanten mooi en dubbeldik, dat is handig!


Op het blog van Handwerkjuffie vind je de beschrijving en heel veel foto's. Zoek je andere pannenlappen? Ik heb ze allemaal verzameld onder dit label.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet, dank je wel voor je berichtje. Met de veelal zonnige dagen achter de rug had ik wellicht al een beetje het voorjaar in het hoofd. Fijne kleuren, maar ook vooral een heel leuk patroon om eens te proberen! Nogmaals dank en een fijn weekend,

    Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken deze techniek van Tanis Galik interlocking crochet. Ik heb van haar een boek met prachtige patronen. De opzet van Stephanie (Handwerkjuffie) is anders en volgens mij veel beter.
    Kreatieve groeten van Anna.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...