Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 25 januari 2014

Speldenkussen

Het lukt me de laatste dagen nauwelijks om vroeg te bloggen. Zaterdag leent zich er al helemaal niet voor, met koters thuis, sport en werk/winkel. Alles loopt dan door elkaar, en nu pruttelt het avond-eten, een tas met bezwete sportshirts kwam mee naar huis en er wacht nog een avond taarten-en-lekkers-maken want we hebben nog een verjaardag van Daniël te vieren morgen. Ppppfffftttt - en zo is de zaterdag weer bijna om!

Maar ideetjes zat :-)
Dit is een lief projectje tussen door en bovendien een mooi cadeautje:

Naldynor-av-afrikanska-blommor-by-BautaWitch

Ik vond het op het Zweedse blog Bauta Witch, het blog is deels in het Engels en prima te volgen. Dit is een leuk blog, met nog veel meer creativiteit naast haken.

Wat een lieve kleurtjes hebben deze speldenkussentjes! Ze bestaan uit 2 Afrikaanse bloemetjes, klik hier voor de beschrijving.

Het picotje maakt het af: * 1 vaste, 3 lossen, 1 vaste in de eerste losse* , dit herhalen.

Ziezo - en nu weer kokkerellen.....


4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...