Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 22 januari 2014

Fallen Leaves

Tijdens ons laatste Handwerkcafé zag ik een van Wieke's nieuwste ontwerpen - Fallen Leaves. Wat een plaatje was deze sjawl, zeg! Het patroon was nog niet helemaal klaar, dus kon ik nog niet linken. Maar nu lekker wel!Deze sjaal is gehaakt met een garen dat ik niet verkoop, maar een mooi alternatief is de Rowan Fine Tweed (we hebben alle kleuren), of de Filigran (deze week weer een heleboel kleuren op voorraad). Het maakt eigenlijk niet uit welk garen je neemt, want je kunt het patroon eenvoudig aanpassen aan je garen. 


Je kunt het patroon bestellen via Wieke's Webshop, of via Ravelry. Het patroon is in het Nederlands of Engels verkrijgbaar. Het is overbodig om te zeggen dat de patronen van Wieke zeer uitgebreid en duidelijk zijn!!

En natuurlijk is dit patroon ook bij ons verkrijgbaar. Kom je kijken naar mooie bolletjes?

4 opmerkingen:

 1. Alle patronen van Wieke zijn zeer uitgebreid en goed beschreven, dus deze zal zeker geen uitzondering zijn. Dat is Wieke wel toevertrouwd ! En wat ziet deze sjaal er schitterend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie sjaal.

  Groetjes en fijne dag, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...