Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 14 januari 2014

Randje per week

Vind je het leuk om samen met een heleboel mensen iets gezamenlijks te maken (en heb je naast het dekentje nog tijd over), dan moet je meedoen met "Randje per Week". Elke week samen met een heleboel borduursters aan de slag, en elke week krijg je een patroontje van een randje om te borduren!


Elke week kun je op het blog Randje per Week een nieuw randje vinden. Je vind alle informatie op het blog, ze zijn al begonnen....

Dit is natuurlijk een superleuke manier om allerlei steekjes uit te proberen, maar ook om kinderen vertrouwd te maken met borduren. Niet te groot project, samendoen, en elke week een beetje!

Hier vind je praktische informatie over wat je nodig hebt. Je kunt dat ook bestellen bij Soet Idee (ik heb wel het hele kleurenscala van DMC maar niet die mooie linnen rand). Je kunt natuurlijk ook borduren op andere stof - net wat je wilt.


Je kunt je ook aanmelden voor een Facebookgroep

5 opmerkingen:

 1. Leuk!! Ik zou alleen niet weten wat je er uiteindelijk mee moet doen...?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de mooi en het plezier! Op zo'n mooi houten klos is het prachtig als decoratie en je kunt ook een smallere band nemen en op een handdoek naaien? Kijk maar: http://scotlandandstitching.blogspot.nl/2014/01/so-pretty-in-pink.html

   Verwijderen
 2. Ha, dat was dus ook mijn gedachte.. wat doe ik met zo'n lange sliert geborduurde randjes ;)) Waarschijnlijk ben ik daar net iets te praktisch voor, hi hi. Maar ik sla de patroontjes wel op, je weet maar nooit...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk ik volg het wel op verschillende blogs maar ik ben geen borduurvrouwtje maar leuk idee is het zeker

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk om te doen. Iemand vraagt wat je er als het klaar mee doet. Ik heb besloten om er drie verschillende lappen van te maken er er een eigen twist aan te geven. Ik gebruik Aida stof ipv linnen. De oogjes willen dat hele fijne niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...