Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 9 januari 2014

Teckeltje

Op Freubelweb wordt elk jaar door de lezers een favoriet gekozen en dit jaar was dat Teckeltje Sam, een hele terechte winnaar!


Je vind het gratis Nederlandse patroon terug bij Stip en Haak. Wat een leuk patroontje. Overigens is er ook een grotere versie, dat patroon vind je hier.


Bij Stip en Haak vind je nog een aantal gratis patronen, waaronder deze grappige katten:


En je kunt nog meer patronen van Stip en Haak kopen via deze link, zoals deze rups!

4 opmerkingen:

 1. Oh ziet er leuk uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love them all!

  Best,
  Sheila
  http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/01/top-yarny-goodness-for-2013.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het teckeltje is zo lief, maar de andere patronen zijn ook zeker de moeite waard.
  Een terechte winnaar.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...