Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 13 januari 2014

Geland!

Nou, vandaag ben ik wel weer terug geland op aarde.......
Gisteren heb ik erg genoten van de blogberichten van anderen en de leuke reacties. Maar vandaag is het weer maandag, he......!? De werkelijkheid van vandaag is dat ik een staaaaapel administratie moet verwerken. Nog steeds heb ik daar zo'n gruwelijke hekel aan, maar deze week maar even stevig doorbijten :-(

Nu mag ik van mijzelf heel even bloggen voor ik in het volgende uur papier moet duiken.


Graag zou ik deze nog eens willen maken! De ontwerpen van Martina Behm spreken me erg aan. Dit is ook weer zo'n leuk ontwerp: Sleeves ("Mouwen"). Dit kun je dus heel goed dragen als vestje/bolero, maar ook als sjaal!Heel mooi ontwerp in ribbelsteken en uit één stuk. Het is makkelijk aan te passen aan verschillende maten. Je kunt het patroon kopen via Ravelry in het Duits of Engels. 

Ik duik de papieren weer in!

2 opmerkingen:

 1. Welkom terug (op aarde) :)
  Ja wat maakt ze mooie dingen he!
  Ik was vanmorgen ook op ravelry bij haar aan't kijken
  en werd ernstig opgehouden...
  Had eigenlijk een poetsdag ingelast maar kwam er ook nog
  achter dat niet alles op ravelry up to date was en toen kwam ik
  een zeker Jaffari tegen en zo was het alweer een uur later...
  Maar evengoed lekker gepoetst nu mag ik even een uurtje haken,
  dus laptop dicht nu.
  Succes met je administratie, daar moet ik na dit uurtje aan beginnen.
  (maar dan in het klein natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk ontwerp zeg. Mooie kleurstelling ook.
  Ik hoop dat je je door de administratie heen hebt kunnen worstelen.
  groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...