Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 8 januari 2014

Lots of Dots

Wieke neemt zaterdag heel veel van haar nieuwste ontwerpen mee (ik denk dat ik de lege supermarkt tegenover maar eens ga afhuren, wil het er allemaal in passen.....). Dit is een van haar nieuwste ontwerpen, een "dotje"!

Wieke_sjaals_12-2013__13_of_46__small2

"Lots of Dots"


Weer een prachtige combinatie van Rowan Fine Tweed en Noro Taiyo Sock (en mogelijk in heel veel verschillende kleuren of andere garens). Je kunt het patroon zaterdag natuurlijk bij ons kopen, maar ook via Ravelry of via Wieke zelf. 
Hou je meer van een driehoekssjaal? Kan ook!

"Lots of Dots Triangle"

Zou Wieke ook een zak tijd voor me meenemen.........?

4 opmerkingen:

 1. Leuk.
  Mooi garen ook zeg.

  groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Jeanet, wat een leuk blogje over mijn "dotje". Natuurlijk heb ik ze zaterdag bij me. Regel jij een extra pand, dan reserveer ik een treincoupé voor al die tassen...
  Heb er zin in. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoehaa! En dan al die andere ontwerpen en projecten nog die anderen meenemen. We kunnen altijd nog naar buiten, of verder stapelen in mijn keuken :-)
   Tot Zaterdag, Jeanet

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...