Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 2 januari 2014

Plannen...........!

Ziezo, mijn eerste werkdag zit er weer op. Dacht ik vanmorgen nog rustig te kunnen beginnen... welnee, het was druk vandaag! Wat fijn om zo weer te kunnen starten. Vandaag had ik al verschillende klanten die nog even wat wol kwamen kopen om morgen te kunnen starten met de CAL van het streep-dekentje dat al heel wat haaksters bezig houdt. Het dekentje is te haken met verschillende soorten garens en kwaliteiten, we hebben genoeg keuze in acryl, wol of mengsels. Lees je er nu pas voor het eerst over? Geen nood - je kunt te allen tijde nog meedoen. En alvast bij deze een dikke pluim voor Jolanda en Tertia die zoveel tijd en energie steken in dit project!


Hier vind je de voorbereidingen.
Hier en hier kun je vanaf morgen de deken stap voor stap volgen en hier vind je ook nog eens een faceboek-groep (besloten, dus even aanmelden). Dat gaat helemaal goed komen.

Aan het begin van het nieuwe jaar zit ook ik weer vol plannen! Ik heb al zitten broeden op nieuwe projecten ,workshops, breicafé's en nog veel meer. Om te beginnen verheug ik me weer ontzettend op ons eerste breicafé op zaterdag 11 januariWieke van Keulen komt deze dag ons weer bezoeken. 's Morgens beginnen we weer met een workshop Entrelac (al helemaal volgeboekt), maar 's middags is het weer een gezellige boel waarin ieder welkom is met haar handwerkje. Wieke neemt in elk geval een heleboel van haar nieuwste projecten mee (patronen van Wieke zijn verkrijgbaar via Ravelry en ook haar website (nog niet allemaal), maar natuurlijk ook via onze winkel.

Butterfly Winter Winds 
Crazy Circles iCircles
Dolly Dots 

En er komen nog meer mooie werkstukken deze kant op, o.a. de prachtige Adventsjaal van Ans (in het echt duizend maal mooier!) en die van Anja, maar ook Anja's nieuwste sjaal.


Dus een ieder is zaterdag 11 januari van 13.30 - 16.00 uur van harte welkom! Koffie en thee staan klaar....

**************************

Maar de volgende workshop staat al weer in de startblokken! Door de grote belangstelling vorige keer voor de workshop Fair Isle breien hebben we besloten om deze nog een keer te geven op zaterdag 1 februari van 13.30 - 15.30. Alle informatie over de workshop vind je hier. Je kunt je opgeven per mail




5 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet, een super leuk idee en ik wil graag meedoen met het haken van de streepjes deken. Helaas is de link met voorbereidingen niet beschikbaar. Kan je die nog even neerzetten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarnet deed hij het nog, nu niet meer..... :-(
      Op Facebook kun je 'm nog terugvinden in de groep https://www.facebook.com/groups/516439688378675/682236665132309/

      Verwijderen
    2. Leuk hoor al die plannen. Fijn dat je weer terug bent maar nog fijner dat je heerlijk hebt genoten van je vrije dagen.
      Ik zal weer met heel veel plezier dit blog volgen.
      Heb ondertussen heel veel oudere berichten gekeken toen je vrij was.
      groetjes, Marianne

      Verwijderen
  2. Haha rustig beginnen, je zult geweten hebben dat je gesloten was. Wat een fijn begin. En allemaal van die leuke activiteiten weer in de planning. maar ja .... de afstand. Wie weet komen we nog een keer in Zeeland. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede voornemens: ik ben gisteren begonnen met de Crazy Circles van Wieke :-)
    Zien hoe ver ik kom voor haar visite.... ik kijk er naar uit! Groetjes, Jo

    BeantwoordenVerwijderen