Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 18 januari 2014

Zwart-Wit

Dit is een ontwerp als je van contrast en modern houdt! Prachtig fair-isle in strak zwart-wit:


Ik vond dit patroon op Ravelry, of dit blog. Je kunt het voor een klein bedrag kopen en je krijgt 5 verschillende motieven! Het patroon is in Engels, maar er zitten brei-schema's bij.


Op Ravelry vind je foto's van alle motieven bij elkaar. En je kunt natuurlijk ook prima voor wat minder contrast kiezen!

foto: Knitwitch

2 opmerkingen:

 1. Wow Jeanet, rustigaan, ik kan je blog nauwelijks bijhouden :-) :-) Het schaap hieronder is superleuk, ik heb het al uitgeprint en ga het zeker maken als knuffel voor kleinkind in spé! En de col hier is ook weer een uitdaging om fair isle te breien, prachtig gewoon!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, dit is eens weer iets anders. Je kunt er zelfs mee variëren door slechts 1 motiefje met rood of een ander fel kleurtje te breien.
  Dank voor de tip.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...