Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 21 augustus 2012

Werk

Na een periode van een beetje rustiger aandoen, zijn we vandaag echt weer in de hoogste versnelling. We hopen op een druk brei- en haak seizoen, want dat kunnen wij echt wel gebruiken.

Naast onze breiwinkel hebben we ook een naai-atelier waar we werkelijk van alles doen. Ritsen in tenten zetten, boot- en caravankussens, kleding-reparaties, kleinschalig productiewerk en nog veel meer. En natuurlijk werken we hard aan onze lijn  verkleedkleren voor kinderen (een andere passie van me).


Dus ben ik vanmorgen weer bezig met een nieuwe serie kok-setjes, kijk maar hier. Dat weerhoud me niet om tussendoor te bloggen over handwerken hoor!


1 opmerking: