Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 21 augustus 2012

Werk

Na een periode van een beetje rustiger aandoen, zijn we vandaag echt weer in de hoogste versnelling. We hopen op een druk brei- en haak seizoen, want dat kunnen wij echt wel gebruiken.

Naast onze breiwinkel hebben we ook een naai-atelier waar we werkelijk van alles doen. Ritsen in tenten zetten, boot- en caravankussens, kleding-reparaties, kleinschalig productiewerk en nog veel meer. En natuurlijk werken we hard aan onze lijn  verkleedkleren voor kinderen (een andere passie van me).


Dus ben ik vanmorgen weer bezig met een nieuwe serie kok-setjes, kijk maar hier. Dat weerhoud me niet om tussendoor te bloggen over handwerken hoor!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...