Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 27 augustus 2012

Vaasje aankleden

Tegenwoordig zijn gebreide woon accessoires heel erg trendy en hip, en dan gaat het niet alleen over kussens! Heb je een vaas die niet meer zo bij je spullen past, dan brei je toch een jasje?

In de VS is er zelfs een heel merk met gebreide hoesjes voor drinkflesjes: Freaker


Haak je liever? Dat kan natuurlijk ook! Deze komt van Willewopsie


Deze is voor gevorderden!:

vase

(wat een plaatje!!)

En ben je echt op zoek naar een design-hoes voor een vaas (of anders), dan moet je eens kijken bij Vin 'o Vase.
Deze Zeeuwse vaas Vin 't Age vind ik heel mooi! Gebaseerd op 4 beroepsgroepen die vroeger in Zeeland groot waren: Ambachtslieden, dienstbodes, boeren en vissers.......en dan komt het motief van de visserstrui weer terug! Hier lees je meer.


2 opmerkingen: