Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 27 augustus 2012

Vaasje aankleden

Tegenwoordig zijn gebreide woon accessoires heel erg trendy en hip, en dan gaat het niet alleen over kussens! Heb je een vaas die niet meer zo bij je spullen past, dan brei je toch een jasje?

In de VS is er zelfs een heel merk met gebreide hoesjes voor drinkflesjes: Freaker


Haak je liever? Dat kan natuurlijk ook! Deze komt van Willewopsie


Deze is voor gevorderden!:

vase

(wat een plaatje!!)

En ben je echt op zoek naar een design-hoes voor een vaas (of anders), dan moet je eens kijken bij Vin 'o Vase.
Deze Zeeuwse vaas Vin 't Age vind ik heel mooi! Gebaseerd op 4 beroepsgroepen die vroeger in Zeeland groot waren: Ambachtslieden, dienstbodes, boeren en vissers.......en dan komt het motief van de visserstrui weer terug! Hier lees je meer.






2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...