Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 7 augustus 2012

Goudvis

Van sommige patroontjes moet ik glimlachen! Zo ook van dit gehaakte mutsje. Met de goede kleur en kleine details maak je zomaar een goudvisje....


Het patroontje kun je evt. hier bestellen (engels). Ik kan me voorstellen dat je de kleine niet met de goudvissenkom laat spelen, dan is deze wellicht een oplossing:


Wil haakte dit visje, wat erg lijkt op het patroontje dat ik eerder liet zien. 

En verder.......krijg ik langzamerhand een vreselijke behoefte aan regelmaat, orde, structuur, regels,  voorspelbaarheid. Dat krijg je als je bijna 45 wordt en je kinderen ruim 7 weken rond je fladderen. Uit bed komen op tijden dat je zelf weer naar bed wilt (oke, iets overdreven), willen brunchen, snacken, rondhangen (niet omdat ze zich vervelen maar omdat dat nou eenmaal vakantie vieren is). Met op de gekste tijden met de zotste ideeën komen. Om de haverklap "mam, má-ham" roepen, naar de Mac willen, tassen, regenpakken, fietsen nodig hebben. Maar niet naar bed willen gaan, de computer bezetten op tijden dat ik wil bloggen. Ik word ook tureluurs van het taalgebruik: "Mam, dat is faal" (huh? nou niet goed dus),  "je bent een noop" (noeoep, dus) - klinkt ook niet best.
...word ik nu oud? Wel blut, dat kan ik je verzekeren!

Nog even volhouden! Nog anderhalve week en dan gaan we weer over tot de orde van de dag. Vroeg eruit, 10 keer roepen, agenda's kwijt, regen en wind, lekke banden, brooddoos vergeten, héérlijk !!

1 opmerking:

  1. Nog even volhouden Jeannet grappig heat Jodie dingen opeens weer gaat missen hi. Hi Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...