Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 7 augustus 2012

Goudvis

Van sommige patroontjes moet ik glimlachen! Zo ook van dit gehaakte mutsje. Met de goede kleur en kleine details maak je zomaar een goudvisje....


Het patroontje kun je evt. hier bestellen (engels). Ik kan me voorstellen dat je de kleine niet met de goudvissenkom laat spelen, dan is deze wellicht een oplossing:


Wil haakte dit visje, wat erg lijkt op het patroontje dat ik eerder liet zien. 

En verder.......krijg ik langzamerhand een vreselijke behoefte aan regelmaat, orde, structuur, regels,  voorspelbaarheid. Dat krijg je als je bijna 45 wordt en je kinderen ruim 7 weken rond je fladderen. Uit bed komen op tijden dat je zelf weer naar bed wilt (oke, iets overdreven), willen brunchen, snacken, rondhangen (niet omdat ze zich vervelen maar omdat dat nou eenmaal vakantie vieren is). Met op de gekste tijden met de zotste ideeën komen. Om de haverklap "mam, má-ham" roepen, naar de Mac willen, tassen, regenpakken, fietsen nodig hebben. Maar niet naar bed willen gaan, de computer bezetten op tijden dat ik wil bloggen. Ik word ook tureluurs van het taalgebruik: "Mam, dat is faal" (huh? nou niet goed dus),  "je bent een noop" (noeoep, dus) - klinkt ook niet best.
...word ik nu oud? Wel blut, dat kan ik je verzekeren!

Nog even volhouden! Nog anderhalve week en dan gaan we weer over tot de orde van de dag. Vroeg eruit, 10 keer roepen, agenda's kwijt, regen en wind, lekke banden, brooddoos vergeten, héérlijk !!

1 opmerking:

  1. Nog even volhouden Jeannet grappig heat Jodie dingen opeens weer gaat missen hi. Hi Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen