Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 21 augustus 2012

Etuitjes

De helft van schoolgaand Nederland is weer zo'n beetje begonnen. Dochterlief vertrok gisteren voor haar eerste introductie dag en ook vanmorgen is ze op de fiets gestapt om naar school. Spannend, beetje zenuwachtig maar o-zo-leuk! Zoonlief mag vandaag zijn boeken en rooster gaan ophalen (een 3e jaars is niet meer zo enthousiast over school...) en zo zitten we weer in het ritme! En opeens ben ik dan na 8 weken weer eens af en toe alleen in een kamer, heerlijk...

Voor de kleine schoolgangertjes zocht ik een ideetje voor een etuitje op:Je kunt het (Engelse) patroon vinden bij Amigurumi Patterns, maar hier zou ik me zonder patroon ook wel aan durven wagen. Op de site vind je ook een link naar een Duitse vertaling.

1 opmerking:

  1. Leuke vrolijke etuitjes!
    Drie jaar geleden haakte ik een etui voor mijn dochter van roze gemeleerde katoen en ze heeft hem nog steeds in gebruik, en dat terwijl ze inmiddels 14 is.

    BeantwoordenVerwijderen