Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 21 augustus 2012

Etuitjes

De helft van schoolgaand Nederland is weer zo'n beetje begonnen. Dochterlief vertrok gisteren voor haar eerste introductie dag en ook vanmorgen is ze op de fiets gestapt om naar school. Spannend, beetje zenuwachtig maar o-zo-leuk! Zoonlief mag vandaag zijn boeken en rooster gaan ophalen (een 3e jaars is niet meer zo enthousiast over school...) en zo zitten we weer in het ritme! En opeens ben ik dan na 8 weken weer eens af en toe alleen in een kamer, heerlijk...

Voor de kleine schoolgangertjes zocht ik een ideetje voor een etuitje op:Je kunt het (Engelse) patroon vinden bij Amigurumi Patterns, maar hier zou ik me zonder patroon ook wel aan durven wagen. Op de site vind je ook een link naar een Duitse vertaling.

1 opmerking:

  1. Leuke vrolijke etuitjes!
    Drie jaar geleden haakte ik een etui voor mijn dochter van roze gemeleerde katoen en ze heeft hem nog steeds in gebruik, en dat terwijl ze inmiddels 14 is.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...