Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 30 augustus 2012

Verschillend...

Wat verschillend materiaal kan doen bij hetzelfde patroon wil ik graag met deze foto's laten zien:

2


 1

3

1

Al deze prachtige sjaals zijn gemaakt door Cecile, een geweldig mooi blog voor creatieve uitspattingen. Dit blog staat nl. ook vol met prachtige borduursels!

1

Het patroon van de bovenstaande sjaals heet South Bay en je kunt het terugvinden bij Ravelry (origineel van Lion Brand, even een account aanmaken!). Het beschreven patroon is in het Engels, maar er staat een haakschema bij

3 opmerkingen:

 1. Geweldig he, wat zij allemaal maakt..! Deze sjaal is ook werkelijk prachtig.. wow!! Waarom moet ik nu ook aan een avonddoekje denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien omdat het bijna dinsdag 4 september is ;-)?

   Verwijderen
  2. Ja, dames, jullie mogen natuurlijk ook aanschuiven op 6 september in Arnemuiden.... :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...