Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 3 augustus 2012

Naar school....

Het is bijna niet voor te stellen, maar hier in het zuiden zitten de schoolvakanties er al weer bijna op! De basisscholen hebben nog 1 weekje, het voortgezet onderwijs nog 2. De eerste schoolboeken zijn al afgeleverd, agenda's gekocht, kaftpapier ingeslagen....

Om in de stemming te komen: een gebreid lunchzakje - echt leuk. Grote kans dat je tiener dit ècht niet meeneemt naar school, no way! (Ik krijg namelijk luidkeels protest hier naast me)
Maar ook leuk voor kantoor natuurlijk....

Image of Felted Lunch Bag

Ik vond het patroon bij Lion Brand, een engelstalige site met heel veel patronen. Eerst een account aanmaken (verplicht je tot niets), en dan kun je heel veel patronen vinden.

Dit lunchzakje is gemaakt van vilt wol, maar gewone geitenwollensokken-wol voldoet ook prima!

5 opmerkingen:

 1. hey ik stel voor dat jullie allemaal nog iets zuidelijker komen wonen! wij hebben nog vrij tot september, of zelfs tot half oktober!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker van de laatste week (weekjes). Wij hebben hier nog maar net vakantie. De scholen twee weken en wijzelf hebben vandaag van de eerste gezamelijke vrije dag genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, wat een leukje! En nee, ook hier zal zoiets beslist niet mee naar school gaan, stel je voor zeg ;)! Maar wat denk je als cadeautje?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem geweldig! Je kunt er natuurlijk je eigen draai aan geven en er knalkleuren voor gebruiken :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...