Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 13 augustus 2012

Granny Rose

Vorige week mocht ik veel blog-lezers ontmoeten en velen namen een werkstuk mee dat ik dan weer dankbaar fotografeerde! Zo ook dit mooie kussen waai ik eens over blogde.


Je kunt het patroon terugvinden op het blog van Apple Blossom Dreams. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je deze grannies maakt. Hier het roosje, en hier de rest van de granny. In de zijbalk vind je nog meer stap voor stap uitleg!3 opmerkingen: