Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 28 augustus 2012

Vogelhuisje

Dit idee zag ik bij Marie Claire idées: Een gepimpt vogelhuisje!

Nichoir à oiseau enveloppé d'un manteau tricoté en laine multicolore


Niet heel praktisch denk ik, maar wel leuk!

Haken kan ook hoor, deze vond ik hier:Amerikaanse vogeltjes willen alleen maar dit soort huisjes, zeker in verkiezingstijd :-)

Crochet Birdhouse Pattern Country Pride Birdhouses3 opmerkingen:

  1. Hoe kom je op zo iets. Alleen even voor de foto op hangen. Dan weer gauw weg halen.Ik vind ze wel enig.

    Ik had een houten op gehangen, nu maar gauw weg gehaald.Vol met insecten.

    Fijne dag Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joh leuk, die hang je gewoon onder een overkapping!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...