Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 27 augustus 2012

Uiltjes-tas

Vandaag was ik bezig met het maken van een aantal Uiltjes-capuchonnetjes voor een bestelling en ik realiseerde het dat gewoon die twee grote rondjes met een driehoekje iets al gauw tot een uiltje maken. Zo ook met dit tasje!

Crochet Pattern Crochet Owl Purse

Ik vond het idee hier: Zoom Yummy

crochet-owl-purse-pattern

Het Engelse patroon kun je kopen via Etsy

crochet-owl-purse-pattern

En mijn uiltje? Die ziet er zo uit:

En weet je nog dat ik blogde over mijn gebreide uiltjes? Vandaag zag ik deze bij Esther van de Haakheksen


Vreselijk grappig met dat pluishaar!!

2 opmerkingen:

  1. gaaf uilentasje....ik zie her en der nog al wat uiltjes en allemaal zo leuk gemaakt
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...