Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 10 augustus 2012

45

Vandaag vier ik dat ik 45 ben geworden. Als ik het zo opschrijf denk ik dat het helemaal niet kan. Ik ben nog láng geen 45 - ik kom net van school af! Maar het is echt zo...


Nou, dat rooie haar is ondertussen verbleekt naar peper-en-zout (erg jammer, maar kleuren begin ik niet meer aan), en van dichtbij blijkt het blond eigenlijk gewoon grijs te zijn. Met één oor dat de dienst helemaal weigert, ogen die bijna aan een leesbril toe zijn, tanden die af en toe een gepeperde rekening opleveren, kilo's die er twintig jaar geleden niet aanzaten en een onderkin kun je wel zeggen dat qua uiterlijk schoon de mooiste jaren wel voorbij zijn. Wahaha! Maar het is prima zo. 

Dus vieren we mijn verjaardag met ons gezin en familie en proberen we te genieten van elke dag en alle grote en kleine zegeningen!

Fijne dag allemaal!38 opmerkingen:

 1. Jeanet van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag,maak er een mooie dag van met allen die je lief zijn,ik probeer dat ik vandaag op mijn verjaardag.

  groetjes Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou gefeliciteerd dan maar,
  Het ouder worden gaat vanzelf, daar heeft iedereen last van.
  wees je zelf en je bent gelukkig.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Jeanet,
  van harte meid!!! Ik wens je nog vele gezonde, gelukkige en liefdevolle jaren toen, en kom je gauw een keer in het echt feliciteren!! Heel fijne dag vandaag, groetjes Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd door een leeftgijdgenote.
  Met veel genoegen lees ik dagelijks je blog, maar liet tot nu toe hier nog geen reactie achter, eens moet de eerste keer zijn.

  Groeten vanuit de achterhoek,
  Anna Martijne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met jou verjaardag,
  Een hele fijne dag vandaag.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van Harte gefeliciteerd. Veel geluk en gezondheid. Wat een schattige baby foto. Wees blij dat je die hebt. Ik heb niets van die tijd. Het was oorlog en ik was het vijfde kind in de rij...... Een fijne dag met allen die je lief en dierbaar zijn. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd, Jeanet! Ha, ik moest zo lachen om je berichtje... Je bent een mooie vrouw hoor, niks geen onderkin enzo!
  Je voelt je jong en dat straal je ook uit!
  Een hele fijne dag vandaag en doe de winkel maar lekker op slot en ga heerlijk met je gezin naar het strand....

  Liefs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. van harte gefeliciteerd en een hele gezellige dag
  groetjes floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Je ziet er nog geweldig uit!....en zou je iets aan te merken hebben op je uiterlijk,want het ouder worden komt helaas met wat kleine gebreken af en toe, je persoonlijkheid maakt het dan dubbel en dwars goed!
  Fijne dag vandaag!
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd, geniet van je dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Jeanet!

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Enne... je bent zo oud als dat je je voelt en uit je blog op te merken, voel je je nog lang geen 45!

  Carole

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hartelijk gefeliciteerd en maak er een mooie dag van het zonnetje schijnt in iedergeval al hier
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jeanet, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd Jeanet! Nog vele gelukkige gezonde jaren gewenst vol handwerkplezier en nog veel berichtjes op je blog die ik elke dag bekijk!
  Liefs, Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hartelijk gefeliciteerd, nog vele gezonde jaren en een hele fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. LIeve Jeannet Van Harte Gefeliciteerd en nog vele jaren !! Van José die gisteren bij je was in de winkel.

  Super gezellige dag. En mailtje verstuurd naar jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou Janet van harte hoor en voor alle dingen die je opnoemt heb je veel levenservaring en wijsheid voor terug gekregen ,ach en die buitenkant waar gaat het nu eigenlijk om je bent gewoon een hartstikke leuk mens dus fijne dag en genieten maar lieve groet marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Beste Jeanet,

  Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag toegewenst.
  Anna
  http://annashaakwerk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van harte hoor en maak er een leuke dag van.
  Enne, van alles wat je in moet leveren krijg je weer levenservaring terug....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Van harte meid met je 45 ste verjaardag. Geniet van deze mooie dag. En nog even een wijsheid: Iedereen wil oud worden maar niemand wil het zijn. hahaha. En 45 jaar is tegenwoordig helemaal niet oud hoor!! Het is maar aan wie je het vraagt ;-)

  FIjne dag, groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Goh al 45 als ik jou foto's zag dacht ik echt dat je nog jonger was, hoor!!Dus wat jij op noemt valt allemaal best mee wat moet ik dan ik word volgende week 50 dat is pas oud ;-))Van harte gefeliciteerd en fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Proficiat met je verjaardag, je hebt prachtig weer, past helemaal bij jou, je straalt op iedere foto. Op naar de volgende 45 jaar en geniet ervan, samen met allen die je lief zijn, man, kinderen vul zelf maar aan..............

  Liefs Jann

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo Jeanet, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je kan terugkijken op een heerlijke dag met allen die je lief en dierbaar zijn. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De mooiste jaren voorbij dat valt wel mee hoor. Helemaal in deze mooie dracht.
  Nog gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Als ik jouw beschrijving van jezelf lees, kunnen we wel zusjes zijn. Dus grote zus, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En nog vele jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Van harte gefeliciteerd!Ik ben het al een half jaar en het doet geen 'pijn'om 45 te zijn!Ha,ha....rijmt nog ook!Alhoewel ik afgelopen donderdag naar mijn zus reed die die dag 60 werd en ik in de auto in ene keer heel erg tegenop zag om over 4 1/2 jaar 'Sarah'te zien....bah we worden ECHT ouder dacht ik in ene,maar voel me zo nog niet.Maar volgens mijn zus heb je dat met 50 helemaal nog niet...ze zegt 60 dan begint het pas.....wil je als je weggaat wel in een goed hotelbed slapen,anders heb je geen goede nachturst meer zegt ze,etc.,etc.....gelukkig is dat nog een kleine 15 jaar verder voor mij;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Van harte gefeliciteerd met deze dag! Geniet er maar van. En 45, wat een jonkie nog!!!!
  Wens je nog heel veel fijne en gezonde jaren toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jeanet, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een heel fijne rest van de dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Van harte gefeliciteerd, wat een prachtige babyfoto! Ikzelf heb ook rood haar dus daar heb ik dus een zwak voor. En denk erom hé...je bent nog steeds een prachtvrouw die elke dag weer heel veel mensen verwent met leuke logjes. Dank je wel! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hartelijk gegeliciteerd met je verjaardag. Ik lees je blog altijd met veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nog jong hoor! Het is maar net hoe je je voelt! En grijs, dat geeft toch helemaal niet, dat is modern, een beetje échte coupe soleil! En bedenk goed: je bent vandaag geen jaar, maar slechts één dag ouder dan gisteren!

  Liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hej Jeanet, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je had er vandaag heerlijk weer bij om het te vieren.
  Fijn weekend, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nog van harte!!
  Ik lees elke dag je blog.
  Heel inspirerend!
  Ik hoop dat je er nog vele jaren in gezondheid mee door kunt gaan.

  BeantwoordenVerwijderen