Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 14 augustus 2012

Da Wanda

Sinds kort is de Nederlandse variant van DaWanda online! DaWanda is een soort Marktplaats voor zelfgemaakte dingen (niet alleen haken en breien maar Creatief in de breedste zin van het woord!).

Hier vind je de link naar de webshops, en hier naar het blog.

In Engeland en Duitland is DaWanda al veel langer bekend. Ben je op zoek naar patroontjes dan kun je die hier vinden, en heb je je hele vriendenkring en familie voorzien van zelfgemaakte cadeautjes - dan kun je de rest verkopen via DaWanda! De Nederlandse variant moet nog aardig bijgevuld worden, je kunt alvast gaan struinen op de duitse versie.

Ebook ♥ Eierwärmer, Tischset ♥ häkeln

Hier kun je bijvoorbeeld bij het patroon kopen van bovenstaande set: onderzetters, eierwarmers en servetringen. Het patroon komt van Elealinda Design en daar kun je nog veel meer hele leuke patroontjes kopen. Voorlopig dus in het Duits, maar binnenkort misschien wel in de Nederlandse DaWanda.

Ebook Anleitung ♥ Big Granny Square Kissen

ebook Häkelkörbchen ♥ Physalis-Körbchen ♥

4 opmerkingen:

 1. dat is leuk zeg!! dank je wel voor deze mega tip
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met je blog :-)) Ik volg je al op facebook.

  groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb deze website vandaag er nog voor gehad! Wat grappig dat ik er dan nu iets over lees op een blog :D heb me er voor aangemeld want het idee klinkt heel leuk :)

  Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...